Foredrag til KOL-patienter og deres pårørende

Lev et trygt liv med KOL

Kom og vær med, når en af Danmarks førende specialister i lungesygdomme fortæller, hvordan man bedst muligt kan leve med KOL. Foredraget henvender sig både til KOL-patienter og til deres pårørende.

Klaus Phanareth er speciallæge i lungemedicin med mere end 30 års erfaring med behandling af KOL-patienter. I indlægget får du ny viden om behandlingsmetoder og indsigt i sygdommen KOL, herunder hvordan man forebygger og afværger forværringer. Du får inspiration og råd til, hvordan du bedst muligt kan leve med den kroniske sygdom tæt inde på livet, hvad enten du selv er KOL-patient eller pårørende til én, som har KOL.

Tryghed er altafgørende, når man skal leve med sin kroniske sygdom, og i foredraget vil Klaus Phanareth komme med bud på, hvordan man kan skabe en tryg hverdag for både patienten og den pårørende.

Praktisk information

Foredraget varer halvanden time, og der er afsat tid til spørgsmål fra tilhørerne og dialog undervejs. Foredraget holdes d. 14. september i Helios Teatret, Banegårdspladsen 7, 5600 Fåborg. Der er adgang til lokalet på 1. sal vha. trapper og elevator. Der er et begrænset antal pladser, så hvis du vil sikre dig en plads, skal du tilmelde dig snarest muligt eller senest d. 8. september. Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig. Du tilmelder dig ved at sende en mail til: mhh@epital.com.